Valkoisen ihanuuden kourissa

Yleensä vuoden viimeiset, pimeät kuukaudet kuluvat ensilumia odotellessa. Voi miten sitä kaivataankaan! Kun joulu on lähestymässä, niin joulumielikin tuntuu olevan suoraan verrannollinen sataneen lumen määrään. Tänä vuonna oli kaunis valkea joulu ja tätä menoa varmasti ensi joulukin, kun lumisade vain jatkuu jatkumistaan. Kaikki lumi tuskin ehtii sulaa ennen ensi joulua - tai siltä se ainakin tuntuu.

Välittäjän työssä liikutaan autolla niin kaupungissa kuin syrjäseuduillakin, säästä huolimatta. Pääsääntöisesti myös asiakkaat saapuvat kotiesittelyyn autolla. Varovaisuudesta huolimatta kommelluksilta ei siis voi välttyä. Oili muistaa eräänkin kerran, jolloin mökkiarvion yhteydessä auto juuttui lumeen ja neuvokas mökkiläinen hilasi räsymaton auton renkaiden alle ja kyllä irtosi! Suosittelemme siis lämpimästi räsymaton kuljettamista takaluukussa näillä säillä. Miira muistaa työntäneensä asiakkaan auton hangesta muutamaankin otteeseen, joka onkin käytännön kuntosaliharjoittelua parhaimmillaan. Kiinteistönvälittäjän vakioarsenaaliin näillä säillä kuuluu myös villasukat ja kunnon kintaat. On plussaa, jos penkinlämmitin autossa toimii ja sulattaa pakaroita. Hyvään ikkunaskrabaan kannattaa satsata ja sisätilalämmitin tuo liikkuvaan toimistoomme viiden tähden hotellin veroista luksusta.

Lumesta ja pakkasista huolimatta kotimyynti luistaa kuin renkaat liikenneympyrässä konsanaan ja eiköhän se kesäkin sieltä lopulta tule meidät sulattamaan! :)